Vrajitoarele Melissa si Vanessa au fost arestate

Apropo.ro / 22.12.2011, 10:54
Vrajitoarele Melissa si Vanessa au fost arestate
Politistii au pornit la vantatoare de vrajitoare. Prima care a fost arestata este Melissa, Rada Minca pe numele ei, dupa ce a fost data in urmarire generala. Vanessa s-a predat singura politiei si se afla in arestul IPJ Ilfov.

Update:

Cea de-a doua vrajitoare cautata de politisti, Vanessa (Roxana Lider) s-a predat autoritatilor. Ea se afla in arestul IPJ Ilfov.

Stirea initiala:

Vrajitoarele Rada Minca si Roxana Lider, cunoscute drept Melissa si Vanessa, au fost date in urmarire generala pentru ca nu s-au prezentat in arest si nici nu au fost gasite la domiciliu, miercuri seara, in urma deciziei instantei de arestare preventiva a lor pentru inselaciune si santaj.

Rada Minca a fost gasita de politisti, care au pus in executare mandatul de arestare preventiva pentru 29 de zile emis pe numele ei.

Instanta a transmis mandatele de arestare preventiva emise pe numele celor patru persoane acuzate in dosarul de inselaciune si santaj, respectiv Roxana Lider, Rada Minca, Ion Constantin si Sava Craiff Buzea.

Politistii care urmeaza sa puna in executare mandatele si sa ii duca in arest pe cei patru au gasit la domiciliu doar o singura persoana, respectiv unul dintre cei doi barbati.

Cele doua vrajitoare sunt cele care au pagubit-o pe Oana Zavoranu, dar si pe multe alte persoane.

Citeste mai multe detalii despre vanatoarea de vrajitoare, pe Mediafax