Vrăjitoarele s-au răzbunat pe Zăvorance! Oana, în comă de gradul IV

Apropo.ro / 11.12.2012, 17:30
Vrăjitoarele s-au răzbunat pe Zăvorance! Oana, în comă de gradul IV
Vrăjitoarele și rudele lor au jurat răzbunare pentru că Oana Zăvoranu le-a băgat după gratii. Vedeta este acum internată, în comă de gradul 4, la spitalul Floreasca din Capitală.

La 13 decembrie 2011, vrăjitoarele Vanessa și Melissa erau arestate după ce Oana Zăvoranu și alte persoane înșelate de ele le-au denunțat la Poliție.

Cele două vrăjitoare și rudele acestora au jurat răzbunare pentru cei care le-au incriminat. Mai mult, Au spus că Oana nu-și va găsi liniștea nici pe lumea cealaltă.

Oana a fost cel mai mare rău care s-a întâmplat vrăjitoarelor de la noi. Nimeni nu le-a făcut ce le-a făcut ea. Știam că i se va întâmpla ceva rău, pentru că, prin ritual, vrăjitoarele au legat-o de ele„, a declarat un apropiat al lumii vrăjitoarelor din Chitila.

vrajitoare

Vrăjitoarele Vanessa și Melissa

După ce au fost arestate, Vanessa și Melissa, restul vrăjitoarelor s-au unit și au dezlănțuit cel mai greu blestem, asupra tuturor celor care le-au făcut rău, în frunte cu Oana. Iar nenorocirea să se întâmple la un an de la arestarea lor, să știe lumea cât de mare e puterea vrăjitoarelor„, a mai spus sursa.

Oana Zăvoranu se află acum internată la Spitalul Floreasca din Capitală, unde este în comă de gradul 4 și este intubată pentru a putea respira.

Mama ei, Mărioara Zăvoranu, a fost și ea adusă la spital după ce i s-a făcut rău în propria ei locuință, găsind-o pe Oana în stare de inconștiență în urma unei supradoze de somnifere.

Se poate ca cele două Zăvoranu să fi fost atinse de blestemul celor două vrăjitoare?