Vrajitoarele Vanessa si Melissa vor fi cercetate in libertate

Apropo.ro / 14.12.2011, 11:31
Vrajitoarele Vanessa si Melissa vor fi cercetate in libertate
Vrajitoarele Vanessa si Melissa vor fi cercetate in libertate, conform deciziei unui judecator de la Parchetul Tribunalului Ilfov. Afla ce vedete au fost pagubite de cele doua.

Decizia de arestare preventiva a celor doua vrajitoare, Vanessa si Melissa, a fost respinsa, ele fiind acum cercetate in libertate.

Cele doua vrajitoare au inselat si pagubit mai multe persoane, printre care si multe vedete din lumea showbiz-ului.

Cele doua ar fi inselat si santajat mai multe persoane, printre care si Oana Zavoranu (care le-ar fi dat bani, doua case si un autoturism Porsche) paguba de 450.000 de euro, Mihaela Borcea – paguba de 400.000 de euro, Corina Chiriac, Banel Nicolita, Sanziana Buruiana, Amalia Nastase, Irinel si Monica Columbeanu, dar si cantareata Inna (Elena Apostoleanu), sustin surse judiciare.

Ancheta a fost declansata dupa ce Oana Zavoranu a depus plangere, ea fiind amenintata de catre vrajitoare ca vor da publicitatii intalnirile lor, daca nu le mai plateste. Oana le-a dat masini scumpe, doua case si multi bani.

Oana Zavoranu

Oana Zavoranu, clienta vrajitoarelor

„Datorita mie au fost ridicate din pijamalele lor zoioase. Am avut doua luni de viata dubla. Lumea credea ca sunt la Bamboo, iar eu lucram cu Politia si Procuratura la acest caz. Am vrut sa stie ca eu sunt in spatele nenorocirilor lor. S-a recuperat masina si urmeaza sa-mi recuperez si restul: un apartament in Dorobanti, ipoteca pe o vila de 170.000 euro, si bani. In total, 450.000 euro”, ne-a declarat Oana Zavoranu.

„Oana nu a vrut sa-i faca rau lui Pepe sau Marioarei, ci invers. Am probe impotriva doamnei Marioara Zavoranu„, spune vrajitoarea Vanessa.

„Marioara Zavoranu a venit la mine sa-i fac vraji Oanei. Eu am sunat-o pe aceasta s-o avertizez”, spune Melissa.

Mihaela Borcea au dat un fel de declaratii scrise in fata vrajitoarelor, in care au dat amanunte picante legate de viata lor intima. De aici, vrajitoarele au stiut ce pasi trebuie sa faca in continuare si ce bani sa ii ceara fostei sotii a lui Borcea. Ea a platit suma de 400.000 de euro pentru a scapa de „argintul viu”.

Sanziana Buruiana a fost sunata de catre vrajitoare, insa s-a speriat si le-a inchis telefonul, nedorind sa dea curs bazaconiilor celor doua.

Banel Nicolita este suparat ca numele sau a fost mentionat in acest caz si isi doreste ca vrajitoarele sa isi retraga cuvintele, in caz contrar le va da in jucata, cerand si daune morale.

Cat despre Inna, artista se amuza pe seama lor, spunand ca nu este nimic adevarat si ca nu a fost in viata ei la vrajitoare.

„Vor oameni cu o imagine curata pentru a le da legitimitate la escrocheriile pe care le fac. Cum poti murdari numele unui om? „, a spus Amalia Nastase la Realitatea TV

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei, comisarul Christian Ciocan, acestea se ocupau cu practici voodoo, sacrificare de animale in cimitire si pe langa cursuri de apa. Ei isi amenintau victimele ca daca nu continua sa apeleze la practicile lor vor fi si ele blestemate.