Vranjkovici – cinci ani la Dinamo

Apropo.ro / 23.12.2006, 22:07
Vranjkovici - cinci ani la Dinamo
Site-ul oficial al FC Dinamo a anunțat, sâmbata, ca mijlocașul bosniac al formației Pandurii Târgu Jiu, Vojislav Vranjkovici, a semnat un contract pe cinci ani cu gruparea "alb-roșie". "Dupa 5 zile de negocieri, Dinamo a obținut



Site-ul oficial al FC Dinamo a anunțat, sâmbata, ca mijlocașul bosniac al formației Pandurii Târgu Jiu, Vojislav Vranjkovici, a semnat un contract pe cinci ani cu gruparea „alb-roșie”.

„Dupa 5 zile de negocieri, Dinamo a obținut semnatura mijlocașului bosniac Vojislav Vranjkovici pentru un transfer imediat în Ștefan cel Mare. Vranjkovici a semnat un contract pentru urmatorii 5 ani cu Dinamo, conducerea clubului ajungând la un acord și cu Pandurii”, noteaza sursa citata.

„Nu exista limite atunci când antrenorul Mircea Rednic își dorește un jucator. Negocierile au fost extrem de dificile, dar atunci când îmi propun un obiectiv… Este un cadou frumos pentru toți dinamoviștii. Însa nu ne vom opri aici”, a declarat directorul general al FC Dinamo, Cristi Borcea, pentruwww.fcdinamo.ro.

Mediafax