Vranjkovici va fi transferat la Dinamo

Apropo.ro / 18.12.2006, 09:32
Vranjkovici va fi transferat la Dinamo
Oficialii clubului Pandurii Târgu Jiu au confirmat ca mijlocașul bosniac Vojislav Vranjkovici va fi transferat la echipa Dinamo București, care a facut cea mai buna oferta. "Este de acum doar o chestiune de câteva ore pâna când se va perfecta


Oficialii clubului Pandurii Târgu Jiu au confirmat ca mijlocașul bosniac Vojislav Vranjkovici va fi transferat la echipa Dinamo București, care a facut cea mai buna oferta.

„Este de acum doar o chestiune de câteva ore pâna când se va perfecta transferul lui Vranjkovici la Dinamo. A fost cea mai serioasa oferta pe care am primit-o pentru transferul sau și am acceptat-o” a precizat secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Baloi, prezent la finala de la Târgu Jiu a Memorialului Gheorghe Ola.

Pandurii negociaza de mai multe zile cu Dinamo transferul bosniacului, vineri seara sosind la Târgu Jiu și impresarul lui Vranjkovici, Zvonko Milojkovici, care a discutat timp de câteva ore cu președintele Marin Condescu.

Condescu a precizat ca Dinamo ofera pentru bosniac 250.000 de euro plus trei jucatori: Tameș, Balțoi și Scarlatache precum și prelungirea împrumutului la Pandurii pentru Ilie Iordache și Marian Dedu cu înca 18 luni.

Mediafax