Vrei sa fii în tendințe? Fii glamour!

Apropo.ro / 09.06.2006, 10:51
Vrei sa fii în tendințe? Fii glamour!
Adopta sacouri scurte, ornate cu broderii de strasuri mari, pantaloni treisferturi sau fuste midi și pantofi cu aplicatii din margelute sau paiete. În era vitezei, și moda "își schimba" tendințele cu repeziciune. De la încercarile, timide, este adevarat, de


Adopta sacouri scurte, ornate cu broderii de strasuri mari, pantaloni treisferturi sau fuste midi și pantofi cu aplicatii din margelute sau paiete.

În era vitezei, și moda „își schimba” tendințele cu repeziciune. De la încercarile, timide, este adevarat, de minimalism din anii trecuți, designerii au trecut în cealalta parte a „eșicherului”, în zona glamourului.

Și daca, pana nu demult, s-a încercat o amestecare a celor doua linii predominante din moda feminina – pentru tineret și pentru doamne –, aducandu-se elemente definitorii ale vestimentației adolescentine în ținutele elegante, pentru acest sezon, tendințele parcurg drumul în sens invers.

Elemente specifice ținutelor de seara se regasesc aproape în orice fel de vestimentație aflata în tendințe. Vedetele sezonului sunt broderiile din sticla colorata, aplicate fie pe articole de îmbracaminte, fie pe accesorii.

Atenție la culoare! Designerii au renunțat la nuanțele foarte vii, intense, în favoarea tonurilor mai stinse.


Magazin Raxevsky
Sacou – 355 lei

Magazin Raxevsky
Pantaloni – 240 lei

Magazin Raxevski
Bluza – 155 lei

Magazin Raxevski
Pantaloni – 219 lei

Magazin Raxevski
Sacou – 469 lei

Magazin Raxevski
Fusta – 279 lei

Magazin Raxevski
Sacou – 365 lei

Magazin Raxevsky
Fusta – 255 lei

Magazin Raxevski
Bluza – 175 lei

Magazin Raxevsky
Fusta – 245 lei

Mai mult