Vrei sa fumezi mai putin? Bea apa cu nicotina!

Apropo.ro / 31.07.2009, 13:00
Vrei sa fumezi mai putin? Bea apa cu nicotina!
Apa cu nicotina vine in ajutorul fumatorilor pentru a scapa de viciu. E purificata si contine cantitati infime de nicotina

Apa cu nicotina vine in ajutorul fumatorilor pentru a scapa de viciu.

Producatorii apei cu nicotina cred ca produsul lor va avea un succes garantat, in randul persoanelor care nu pot scapa usor de acest obicei ce dauneaza sanatatii.

Brandy Davis, fumator inrait de 11 ani de zile, a incercat aceasta apa (NICLite), ce trebuie folosita in momentul in care nu mai poti fuma sau vrei sa te lasi de fumat.

"Acest produs te ajuta sa fumezi mai putin sau sa te lasi, si nu intr-un mod toxic. Apa cu nicotina este purificata si contine cantitati infime de nicotina care si ea a fost purificata. Nu are gust si nici culoare", declara conducerea companiei.

Niclite are toate avizele medicale pentru a fi comercializat ca si produs homeopat.

Apa cu nicotina te ajuta sa reduci si numarul tigarilor, eventual sa nu mai consumi deloc. Cantitatea de nicotina purificata din apa nu este ingrijoratoare. Aceasta apa mai contine, de asemenea, si cafeina, dupa cum afirma specialistii care au lucrat la realizarea produsului.

Dupa ce a consumat trei sticle de apa cu nicotina, pe zi, timp de o luna, Brandy a redus consumul de tigarete de la un pachet pe zi, la 3-4 tigari pe zi.

Produsul este comercializat si pe internet ca produs tabagic.