Vrei să îţi răsfeţi jumătatea de Dragobete? O cunoscută cântăreaţă de la noi îţi dezvăluie secretul căsniciei de peste un deceniu!

Apropo.ro / 24.02.2015, 15:33
Vrei să îţi răsfeţi jumătatea de Dragobete? O cunoscută cântăreaţă de la noi îţi dezvăluie secretul căsniciei de peste un deceniu!
În timp ce majoritatea cuplurilor din ziua de azi ajung într-o sală de tribunal la scurt timp după nuntă, Ianna Novac şi soţul ei se încăpăţâneze să demonstreze că o căsnicie fericită nu este nici pe departe un vis imposibil.
Cei doi s-au cunoscut pe vremea când soprano era studentă la Conservator, tenorul Octavian Dobrota din trupa Distinto, fiindu-i profesor de canto, iar în urmă cu aproape 12 ani şi-au jurat iubire eternă. 
 
Şi, iată că nu au greşit atunci când au ales să facă pasul cel mare, intruat relaţia lor devine mai frumoasă pe zi ce trece. Dacă majoritatea cuplurilor se confruntă cu monotonia sau îşi pierd treptat pasiunea, în cazul Iannei şi al lui Octavian lucrurile nu stau deloc aşa. Ba dimpotrivă! Iar secretul constă în faptul că artista încearcă cu fiecare ocazie să îşi surprindă partenerul cu câte ceva. Unde mai pui că tenorul este înnebunit după preparatele gatite de ea, aşa că acesta este cel mai simplu şi sigur drum către inima lui.
 
 
“Mie îmi place să fiu femeie, gospodină, mamă, soţie. Îmi place să îl răsfăţ, să îi gătesc diverse bunătăţi, mai ales cele din Moldova, care îmi ies foarte bine. Nu o fac pentru că ar fi vreo obligaţie casnică, ci de drag şi, de câte ori vreau să îi fac o surpriză, intru în bucătărie şi fac ceva bun. Ultima ‘creatie’ aşa, de Dragobete, e pulpa de raţă caramelizată, pe pat de rucola. Şi nu e deloc greu de făcut”, a declarat vedeta.
 
Reţetă: 
 
Pulpă de raţă pe pat de rucola
 
 
 
Ingrediente:
 
 
– Pulpă de raţă 
 
– ulei de măsline 
 
– sos de soia 
 
– rucola din belşug
 
– sare şi piper după gust 
 
 
Mod de preparare:
 
 
Spălăm pulpa de raţă şi o punem în tigaia încinsă cu ulei de măsline. O frigem pe ambele părţi până se rumeneşte, apoi o stropim bine de tot pe ambele părţi cu sos de soia şi adăugăm un pic de sare şi piper. Atenţie la sare, fiindcă sosul de soia este deja sărat! Dăm focul încet şi adăugăm un pic de apă, apoi lăsăm răţuşca să se înăbuşe în sosul de soia până se caramelizează şi se face fragedă. La final servim pulpa de raţă pe un pat de salată de rucola, stropit cu ulei de măsline şi un pic de sos de soia. Este un fel delicios care stârneşte „apetitul”! Bon appetit!