Vrei să-ţi cânte Paula Seling? Vorbeşte cu soţul!

Apropo.ro / 20.11.2012, 11:38
Vrei să-ţi cânte Paula Seling? Vorbeşte cu soţul!
Deşi în utlma vreme apare mai puţin în presă, Paula Seling ne asigură că nu stă degeaba. Pregăteşte un duet cu Cristi Minculescu, dar şi alte proicte muzicale noi. Alături îi este, ca de fiecare dată, soţul- impresar al Paulei.

a:1:{i:1;a:1:{s:11:”datacontent”;s:6479:”

– După participarea ta la X Factor anul trecut, ai fost reţinută în apariţii. Mie aşa mi s-a părut.
Cu toate astea, să stii că fac o grămadă de lucruri. Nu ştiu de ce apar rar în presa, nu mi-am pus problema asta. M-am gândit că, dacă cineva e interesat de ceea ce fac eu, poate să afle destul de uşor intrând pe site-ul meu (paulaseling.ro) sau pe pagina oficială de Facebook.

– Inţeleg că pregăteşti un duet cu Cristi Minculescu! De unde acaestă idee?
Ideea îi aparţine lui Radu, soţul meu, care are curajul să privească întotdeauna mai departe. Eu îl admir pe Cristi Minculescu de mult timp, l-am cunoscut mai bine şi l-am îndrăgit ca om în timpul unui turneu pe care l-am avut cu trupa Iris în SUA şi Canada şi, când am aflat că porneşte pe un drum separat de trupa Iris, m-am întristat. Acum am onoarea să-l am alături într-un cântec scris special pentru noi doi.

Paula Seling

– Ai mai facut duete. Care a fost cel mai tare de până acum sau cel mai drag ţie?
Fiecare duet a avut savoarea şi bucuria lui, la momentul respectiv. Acum, cel mai drag duet este cel pe care urmeaza să-l fac cu Cristi… Duetele cu Direcţia 5 au fost, de fiecare dată, bucurie pură, momentul colaborării cu AlBano a fost un vis devenit realitate, duetul cu Anitha Doth – solista trupei 2 Unlimited m-a lăsat să-mi amintesc cu bucurie de momentul adolescenţei când ascultam „No Limit” la discoteca din satul de la bunici, am cântat cu dragul de Răzvan Fodor o super piesă scrisă de Dan Teodorescu ce se numeşte „Ceva bun”; colaborarea cu Alexander Rybak m-a făcut să simt furnicături pe şira spinării în timpul spectacolelor noastre, sa retrăiesc bucuria simţită pe scena Eurovision, cea pe care o trăiesc de fiecare dată când cânt cu colegul meu de scenă şi bunul meu prieten Ovi.

– In afară de acest duet, mai pregăteşti şi altceva pe plan muzical?
Lucrez intens la un nou album ce va conţine în mare parte piese scrise de mine, muzică şi versuri, orchestrate împreună cu colegii mei. Insă am şi câteva piese scrise de alţi compozitori – tocmai am terminat de înregistrat o piesă superbă scrisa de Cristian Faur, piesa „Lumi Paralele” am scris-o impreuna cu Andrei Tudor, voi mai avea şi varianta în limba română a piesei „It’s not too late”, scrisă de Andrei Tudor pentru mine, în 2010; Totodată lucrăm la un nou videoclip.

Paula Seling

– Ai fost aleasă să interpretezi coloana sonoră a animaţiei Disney „Brave/Neînfricată”. Cum ai descrie această experienţă?
Una dintre cele mai frumoase experienţe, am lucrat cu nişte oameni extrem de buni în domeniile lor, am înregistrat în studiourile Pixar şi am filmat în Polonia, cu o super-echipă. Am putut, pentru o perioadă, să mă reîntorc la copilăria mea, la cele mai frumoase clipe, cele ale inocenţei. Imi place mult faptul că sunt oprită pe stradă de copii care-mi spun că le place piesa, iubesc videoclipul şi că sunt cuceritţ de eroina noastră neînfricată din desenele animate „Brave”.
O altă propunere similară nu am primit, însă am înregistrat vocea lui Holly Viteza din desenele animate Cars 2, varianta în limba româna. A fost o plăcere tare mare.

– Eşti căsătorită cu soţul tău, Radu Bucura, din 2005. Care este secretul căsniciei voastre? Nu prea vă grăbiţi să deveniţi părinţi! Totuşi, vă doriţi copii?
Nu ştiu dacă există un secret…Cred că dorinţa de a-l înţelege pe celălalt şi de a te pune în locul lui sunt foarte importante într-o relaţie. Mai cred că întotdeauna trebuie să porneşti la un drum considerând că ACESTA este drumul cel bun pentru ca l-ai ales TU. Nu există alte gânduri.
Da, nu ne grăbim, însă ne dorim, ca orice cuplu. Până la urmă scopul căsătoriei ăsta e…

– II găteşti soţului tău? Ai timp să treci şi prin bucătărie?
In ultima perioadă nu mai fac mâncăruri foarte complicate, consider că, cu cât un produs e mai transformat, mai prelucrat, cu atât îşi pierde din calităţi. Mâncăm alimente crude, combinate în salate, fac peşte la cuptor, la grătar, ciuperci, legume sote, am descoperit Quinoa, mâncăm Humus etc, şi toate se fac extrem de uşor, aşa că nu petrec foarte mult timp în bucătărie.

– Lucraţi împreună. E un lucru bun sau nu?
Foarte foarte mult mă ajuta acest lucru! El se ocupaăde toată partea tehnică în spectacole, face sunetul, organizează scena, instalează toată aparatura. Radu are grijă ca totul să fie ok pentru că eu să mă pot desfăşura pe scenă, asta atunci când nu cântă la tobe, în anumite spectacole, şi atunci cedează o parte din sarcini băieţilor cu care lucrăm. Radu îmi face poze, facem filmări împreună, este un critic extrem de aspru, el aude primul piesele pe care le scriu, citeşte primul vresurile pe care le fac şi el este primul care-mi spune dacă-i place sau nu ceea ce aude. Evident că avem „divergenţe” muzicale, însă ştim amândoi că scopul este unul bun, ne dorim să luăm deciziile bune, aşa că descoasem firul până ajungem la o înţelegere.

Paula Seling

– Care sunt trucurile tale de beauty? Cum te întreţii?
Mănânc sănătos, nu sar peste somn, folosesc crema de faţă întotdeauna înainte de culcare. In rest, natura-şi urmează cursul.

– Se apropie Revelionul. Ai programate deja concerte?
Da, vă aştept la Sibiu în Piaţa Mare.

Dana Popa

„;}}