Vrei să trăiești mai mult? Uită-te 10 minute pe zi la sâni mari

De: Marian Andrei / 09.04.2013, 12:00
Vrei să trăiești mai mult? Uită-te 10 minute pe zi la sâni mari
Un medic german afirmă că holbatul la sânii femeilor timp de câteva minute pe zi este mai sănătos pentru organismul bărbaților decât mersul la sală.

O echipă de cercetători germani condusă de doctorița Karen Weatherby, expert în îmbătrânire, a publicat un studiu din care reiese că bărbații au o alternativă în ceea ce privește creșterea speranței de viață și menținerea unei condiții fizice bune.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Citește și: „Ce poziții sexuale sunt recomandate celor cu penis mediu

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Concret, doctorița Weatherby afirmă că privitul zilnic la femeile cu forme generoase este la fel de bun, dacă nu chiar mai bun, ca și efectuarea de exerciții la sală.

„Doar 10 minute de privit la farmecele unei femei bine «dotate» sunt echivalente cu efectuarea a 30 de minute de gimnastică aerobică”, a declarat experta în gerontologie, care afirmă că această concluzie vine după cinci ani de monitorizare.

Printre beneficiile acestei metode se numără o tensiune arterială mai scăzută, scăderea ritmului cardiac și a riscului de boli coronariene. Explicația este simplă, în opinia doctoriței: „Excitarea produsă la vederea sânilor crește pe moment ritmul cardiac și înbunătățește circulația sanguină, cu efecte benefice pe termen lung”.

Printre recomandările doctoriței Weatherby se află și aceea potrivit căreia bărbații de peste 40 de ani trebuie să privească zilnic cel puțin 10 minute o perche de sâni „măsura” D sau mai mari.

Dacă nu v-ați prins până acum, articolul de mai sus este un hoax care circula pe internet de câțiva ani buni. Totuși, eu vă recomand ca, pe lângă exercițiile efectuate la sală, să aplicați și „învățăturile” doctoriței Weatherby și, mai mult, să nu vă limitați doar la privit.