Vreme geroasă: Temperaturi de minus 28,7 grade Celsius la Întorsura Buzăului

Apropo.ro / 10.01.2013, 09:21
Vreme geroasă: Temperaturi de minus 28,7 grade Celsius la Întorsura Buzăului
Vremea geroasă ne dă bătăi de cap în continuare. La Întorsura Buzăului au fost înregistrate temperaturi de până la minus 28,7 grade Celsius.

Cea mai scăzută temperatură din țară, minus 28,7 grade Celsius, s-a înregistrat, joi dimineață, la Întorsura Buzăului, în județul Covasna.

Potrivit meteorologilor de la Stația Meteorologică Întorsura Buzăului din județul Covasna, termometrele au indicat, joi dimineață, minus 28,7 grade Celsius, în timp ce la sol temperatura a fost de minus 30,6 grade Celsius.

vremea

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați peVremea.Apropo.ropentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.

Cea mai scăzută temperatură din această iarnă în județ a fost tot la Întorsura Buzăului, în 14 decembrie 2012, când termometrele au arătat minus 31 de grade Celsius în aer și minus 33 de grade la sol.

Vremea rece și ninsorile sunt prezente în mai multe județe din țară. Vezi cum va fi vremea în continuare de pe Vremea.Apropo.ro!

NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!