Vremea Apropo.ro: Averse, descărcări electrice și vânt puternic, până joi, în toată țara!

De: Dragos Tanase / 17.04.2012, 12:20
Vremea Apropo.ro: Averse, descărcări electrice și vânt puternic, până joi, în toată țara!
Administrația Naționează de Meteorologie (ANM )a emis, ieri, o avertizare meteo privind averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului în toate regiunile țării, în perioada 17 - 19 aprilie.

Potrivit ANM, în intervalul 17 aprilie ora 9.00 – 19 aprilie ora 9.00, instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta temporar prin averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în toate regiunile țării.

ANM mai avertizează că îndeosebi în sud-vestul, sudul și estul teritoriului, precum și în zonele de deal și de munte, cantitățile de apă vor depăși local 15 – 20 de litri pe metru pătrat și izolat 30 de litri pe metru pătrat.

București:

Vremea va fi instabilă, iar cerul va prezenta înnorări temporar accentuate. Vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Temperaturi maxime: 14°C / 21°C

Temperaturi minime: 10°C / 11°C

Brașov:

În zona montană înaltă precipitațiile vor fi mixte. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări îndeosebi la munte.

Temperaturi maxime: 10°C / 14°C

Temperaturi minime: 3°C / 6°C

Constanța:

Vremea se menține în general instabilă și se va răci ușor. Cerul va fi mai mult noros și pe arii relativ extinse vor fi averse și descărcări electrice.

Temperaturi maxime: 14°C / 17°C

Temperaturi minime: 9°C / 11°C

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!


NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!