Vremea Apropo.ro: Căldură mare vs. cod galben de ploi

De: Dragos Tanase / 05.06.2012, 16:00
Vremea Apropo.ro: Căldură mare vs. cod galben de ploi
După ce luni vremea a fost călduroasă, în cea mai mare parte a țării, cu temperaturi maxime de până la 34 de grade în Câmpia Română, astăzi toate regiunile țării se află sub cod galben de ploi și vijelii, în intervalul marți, ora 10.00 - miercuri, ora 18.00. De joi, vremea se încălzește din nou.

București:

La București, vremea va fi răcoroasă și în general instabilă. Ziua, cerul va avea înnorări și temporar vor fi averse posibil însoțite de descărcări electrice. Joi, vremea se va încălzi și va deveni în general frumoasă.

Temperaturi maxime: 21°C / 27°C

Temperaturi minime: 13°C / 16°C

Brașov:

La munte, înnorările vor fi accentuate și se vor semnala averse și descărcări electrice.

Temperaturi maxime: 18°C / 24°C

Temperaturi minime: 4°C / 10°C

Constanța:

Și această zonă se va afla sub cod galben de ploi și vijelii, dar – la fel ca și la Bucureștijoi, vremea se va încălzi și va deveni în general frumoasă.

Temperaturi maxime: 22°C / 26°C

Temperaturi minime: 14°C / 18°C

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!


NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!