Vremea Apropo.ro de Revelion: Vant si precipitatii de toate felurile

De: Tanase Dragos - Marian / 28.12.2011, 13:00
Vremea Apropo.ro de Revelion: Vant si precipitatii de toate felurile
In noaptea de joi spre vineri, un front atmosferic incarcat de nori va patrunde in tara noastra, dinspre Europa Centrala. Vor cadea precipitatii sub forma de ploi, lapovite si ninsori, insotite de vant, dar in cantitati neinsemnate. Izolat, sunt conditii de ceata si polei.

Bucuresti:

Vremea se mentine destul de calda, pentru aceasta perioada, dar si aici sunt asteptate precipitatii sub forma de ploi si lapovita, dar si cativa fulgi de nea, toate fiind insotite de un vant destul de deranjant.

Temperaturi maxime: 1°C /2°C

Temperaturi minime: -6°C / -1°C

Brasov:

La munte va ninge in continuare, mai ales in zonele inalte, si vor exista si cateva intensificari ale vantului care vor viscoli trecator zapada. Oricum, mai sunt si instalatii de zapada artificiala,acolo unde e cazul.

Temperaturi maxime: -4°C / 1°C

Temperaturi minime: -11°C / -4°C

Constanta:

Locuitorii din aceasta zona nu se vor bucura de ninsori, ci mai mult de ploi si lapovita, iar acolo unde exista firicele de zapada, acestea se vor topi, pentru ca temperaturile sunt destul de ridicate pentru aceasta perioada.

Temperaturi maxime: 1°C / 6°C

Temperaturi minime: -6°C / 1°C

NOTA: Daca prognoza se va modifica considerabil, Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) va emite atentionarile aferente, in timp util!

Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!

Daca vreti sa aflati mai multe despre vremea pe 15 zile, intrati pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informatii exacte, atat din Romania, cat si din cele mai importante 20 de orase ale Europei.