Vremea Apropo.ro: Iarna nu se dă dusă, dar primăvara e aproape

De: Dragos Tanase / 12.03.2012, 14:42
Vremea Apropo.ro: Iarna nu se dă dusă, dar primăvara e aproape
Vremea se răcește ușor, iar cerul va fi în continuare variabil, cu înnorări temporare în nord și în centru, unde doar izolat vor fi precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte. Însă, de la mijlocul săptămânii, se încălzește ușor.

București:

Cerul va fi temporar noros, la începutul săptămânii, când sunt șanse de precipitații slabe, mixte, apoi va deveni variabil și vremea se va încălzi. Vântul va sufla moderat, cu intensificări la începutul intervalului.

Temperaturi maxime: 1°C / 3°C

Temperaturi minime: -5°C / -2°C

Brașov:

Vântul va avea intensificări locale cu viteze de până 70-80 km/h, viscolind sau spulberând zăpada. Mai sunt posibile unele ninsori, dupa ce a fost viscol, în acest week-end, în nordul, centrul, vestul și estul țării.

Temperaturi maxime: 1°C / 3°C

Temperaturi minime: -10°C / -7°C

Constanța:

Vor fi condiții de producere a poleiului. Vântul va avea intensificări locale cu viteze de până la 50-60 km/h, îndeosebi în est și sud-est.

Temperaturi maxime: 2°C / 4°C

Temperaturi minime: -4°C / 0°C

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!


NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!