Vremea Apropo.ro in week-end: Ceata, ploi si ninsori

De: Tanase Dragos - Marian / 16.12.2011, 11:00
Vremea Apropo.ro in week-end: Ceata, ploi si ninsori
Meteorologii au anuntat ca in acest week-end va ninge mai ales la munte si va ploua in restul regiunilor, pentru ca este destul de cald, pentru aceasta perioada. Ceata va crea probleme in continuare.

Bucuresti:

Vremea se mentine calda, pentru aceasta perioada. Cerul va prezenta unele innorari, cand temporar va ploua. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperaturi maxime: 4°C / 8°C

Temperaturi minime: -3°C / 3°C

Brasov:

Ziua, cerul va fi temporar noros si vor cadea precipitatii mixte, local in Carpatii Orientali si pe arii restranse in restul zonelor montane. Noaptea vor fi precipitatii mixte, pe arii extinse in Carpatii Occidentali, vestul Carpatilor Meridionali si nordul Carpatilor Orientali si pe suprafete restranse in rest. Vantul va prezenta intensificari, iar pe creste va fi tare.

Temperaturi maxime: -1°C / 7°C

Temperaturi minime: -9°C / 1°C

Constanta:

Vremea se mentine si aici calda, pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si ploi locale, cu precadere ziua.

Temperaturi maxime: 4°C / 8°C

Temperaturi minime: -3°C / 3°C

NOTA: Daca prognoza se va modifica considerabil, Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) va emite atentionarile aferente, in timp util!

Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!

Daca vreti sa aflati mai multe despre vremea pe 15 zile, intrati pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informatii exacte, atat din Romania, cat si din cele mai importante 20 de orase ale Europei.