Vremea Apropo.ro în week-end: Cod galben de ploi, ninsori și vânt puternic!

De: Dragos Tanase / 06.04.2012, 12:00
Vremea Apropo.ro în week-end: Cod galben de ploi, ninsori și vânt puternic!
Vremea va fi în general instabilă. În cursul zilei, cerul va avea înnorări temporar accentuate și local se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în cea mai mare parte a țării, iar în Transilvania, Moldova și la munte va ninge!

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de vreme rea pentru intervalul 8 aprilie – ora 18:00, 9 aprilie – ora 15:00, când se vor produce ploi, lapoviță, ninsori și vânt puternic în 20 de județe.

București:

Vremea va fi în general instabilă. Temporar cerul va avea înnorări și se vor semnala ploi de scurtă durată și descărcări electrice, mai ales după-amiaza. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturi maxime: 18°C / 23°C

Temperaturi minime: 5°C / 11°C

Brașov:

La munte, vremea se va răci accentuat și va fi în general instabilă. În Transilvania, Moldova și zonele montane înalte vor fi condiții de lapoviță și ninsori. Rafalele de vânt ar putea atinge chiar și 80 km/oră. De altfel,

Temperaturi maxime: 10°C / 16°C

Temperaturi minime: -2°C / 5°C

Constanța:

Vreme instabilă, în general, cu cer temporar noros. Se vor semnala ploi de scurtă durată și descărcări electrice.

Temperaturi maxime: 15°C / 18°C

Temperaturi minime: 3°C / 11°C

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!


NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!