Vremea Apropo.ro in week-end: Frig, cer variabil si ceata

De: Tanase Dragos - Marian / 25.11.2011, 17:20
Vremea Apropo.ro in week-end: Frig, cer variabil si ceata
Vremea se va mentine rece, iar cerul va fi variabil, cu innorari in regiunile centrale, nord-vestice si sud-estice. Va fi ceata local in Campia de Vest si Campia Romana, si pe arii restranse in restul zonelor joase, mai ales dimineata si noaptea. De luni, insa, vremea da usoare semne de incalzire!

Dar pana atunci… izolat vor fi precipitatii slabe, burnite si fulguieli. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe crestele montane.

Bucuresti:

Vremea va fi rece, mai ales dimineata si noaptea, cand vor fi conditii de ceata. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperaturi maxime: intre 6°C si 8°C

Temperaturi minime: intre -4°C si 1°C

Brasov:

Vremea se va mentine rece pentru aceasta data. Cerul va fi variabil si mai ales dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni local va fi ceata. Izolat, indeosebi in Carpatii Orientali vor fi conditii de precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare.

Temperaturi maxime: intre 3°C si 6°C

Temperaturi minime: intre -6°C si -2°C

Constanta:

Vremea va fi rece si vor fi conditii de ceata. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab.

Temperaturi maxime: intre 6°C si 7°C

Temperaturi minime: intre -1°C si 2°C

NOTA: Daca prognoza se va modifica considerabil, Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) va emite atentionarile aferente, in timp util!

Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!

Daca vreti sa aflati mai multe despre vremea pe 15 zile, intrati pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informatii exacte, atat din Romania, cat si din cele mai importante 20 de orase ale Europei.