Vremea Apropo.ro in week-end: Frig si ninsori viscolite

De: Dragos Tanase / 13.01.2012, 16:40
Vremea Apropo.ro in week-end: Frig si ninsori viscolite
Meteorologii avertizeaza ca de vineri, 13 ianuarie, ora 8.00, pana sambata, 14 ianuarie, ora 20.00, va ninge viscolit in zonele montane, vantul putand ajunge la 90 de kilometri pe ora.

Bucuresti:

Vantul va atinge 35-40 km/h, intensitatea fiind mai mica decat weekend-ul trecut, iar duminica va slabi in intensitate. Temperaturile vor mai scadea, dar nu sunt sanse de precipitatii.

Temperaturi maxime: 4°C / 5°C

Temperaturi minime: -4°C / -3°C

Brasov:

Va ninge in majoritatea masivelor montane, pe arii restranse in Maramures, Transilvania si Moldova si doar izolat in Crisana si Banat. Vantul va sufla cu aproape 90 km/h si va spulbera zapada.

Temperaturi maxime: -7°C / -3°C

Temperaturi minime: -12°C / -8°C

Constanta:

Vremea se raceste si pe litoral, va sufla si vantul, dar nu la fel de tare precum in zona de munte si sunt slabe sanse de precipitatii si aici.

Temperaturi maxime: 1°C / 4°C

Temperaturi minime: -4°C / -2°C

NOTA: Daca prognoza se va modifica considerabil, Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) va emite atentionarile aferente, in timp util!

Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!

Daca vreti sa aflati mai multe despre vremea pe 15 zile, intrati pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informatii exacte, atat din Romania, cat si din cele mai importante 20 de orase ale Europei.