Vremea Apropo.ro în week-end: Ger, ninsori și viscol

De: Dragos Tanase / 10.02.2012, 16:00
Vremea Apropo.ro în week-end: Ger, ninsori și viscol
Vremea va fi geroasă mai ales dimineața și noaptea. Cerul va deveni noros în jumătatea sudică și va avea înnorări temporare în restul teritoriului. Va ninge, în general slab cantitativ, în Banat și Oltenia, local în Muntenia, pe arii restrânse în Crișana și Transilvania și izolat în rest.

Bucuresti:

Vremea va fi geroasă. Cerul va avea înnorări și temporar va ninge, mai ales după-amiaza și noaptea, când și vântul va deveni moderat.

Temperaturi maxime: -12°C / -6°C

Temperaturi minime: -18°C / -7°C

Brasov:

Vremea va fi geroasă mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult noros în Munții Banatului, Carpații Meridionali și de Curbură, unde va ninge. În restul zonelor montane, înnorările vor fi temporare, iar ninsorile se vor semnala pe arii restrânse. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste.

Temperaturi maxime: -5°C / -2°C

Temperaturi minime: -14°C / -6°C

Constanta:

Și aici, vremea va fi geroasă, mai ales dimineața și noaptea, vor cădea precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare, ceea ce va favoriza apariția poleiului.

Temperaturi maxime: -6°C / 0°C

Temperaturi minime: -11°C / -1°C

NOTA: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!



Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.