Vremea Apropo.ro in week-end: Posibile ploi si temperaturi placute

De: Tanase Dragos - Marian / 30.09.2011, 12:13
Vremea Apropo.ro in week-end: Posibile ploi si temperaturi placute
In estul tarii toamna si-a intrat in drepturi, in unele zone plouand aseara torential, dar in sud vremea se mentine calda si frumoasa, temperaturile fiind normale pentru aceasta perioada.

Bucuresti:

In Capitala, vremea va fi frumoasa si temperaturile scazute, chiar placute, normale pentru perioada in care ne aflam. Sunt si cateva sanse de ploi scurte, iar vantul va sufla slab si moderat.

Temperaturi maxime: intre 23°C si 26°C

Temperaturi minime: intre 9°C si 14°C

Brasov:

In Carpatii Orientali si in estul Carpatilor Meridionali, cerul va prezenta innorari si izolat va ploua slab, in special in cursul zilei, iar vantul va avea unele intensificari. In rest, vremea se va mentine in general frumoasa, cu cer variabil la senin si vant slab pana la moderat.

Temperaturi maxime: intre 15°C si 17°C

Temperaturi minime: intre 4°C si 6°C

Constanta:

La mare, vremea va fi normala, din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, mai noros in cursul noptii. Vantul va sufla moderat, cu intensificari ziua.

Temperaturi maxime: intre 17°C si 20°C

Temperaturi minime: intre 10°C si 14°C

Click pe Vremea Apropo.ro, pentru o prognoza meteo completa

Daca vreti sa aflati mai multe despre prognoza meteo in urmatoarele 15 zile, intrati pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informatii exacte, atat din Romania, cat si din cele mai importante 20 de orase ale Europei.