Vremea Apropo.ro in week-end: Predominant frumoasa, dar friguroasa

De: Tanase Dragos - Marian / 18.11.2011, 18:30
Vremea Apropo.ro in week-end: Predominant frumoasa, dar friguroasa
Vremea se va mentine in general frumoasa, dar va fi rece mai ales dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in nord-vestul tarii, unde numai izolat pot fi ploi slabe sau burnite. Vantul va sufla in general slab.

Bucuresti:

Vreme predominant frumoasa, cu cer senin si temperaturi maxime decente si pozitive, insa noptile vor fi destul de friguroase…

Temperaturi maxime: intre 8°C si 10°C

Temperaturi minime: intre -2°C si -1°C

Brasov:

Si in zona de munte vremea va fi frumoasa , dar cu nopti reci. Cer variabil si vant slab… Duminica, cerul va f mai mult innorat, cu posibile ploi si burnite.

Temperaturi maxime: intre 4°C si 8°C

Temperaturi minime: intre -2°C si -1°C

Constanta:

Vremea se mentine si aici placuta, cu cer variabil, mai mult senin, si vant slab pana la moderat. In schimb,Ceata ar putea sa incurce circulatia rutierea, mariotima si aeriana

Temperaturi maxime: intre 8°C si 9°C

Temperaturi minime: intre 1°C si 3°C

NOTA: Daca prognoza se va modifica considerabil, Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) va emite atentionarile aferente, in timp util!

Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!

Daca vreti sa aflati mai multe despre vremea pe 15 zile, intrati pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informatii exacte, atat din Romania, cat si din cele mai importante 20 de orase ale Europei.