Vremea Apropo.ro în week-end: Scăpăm de ger, dar se întorc ninsorile cu tot cu viscol

De: Tanase Dragos - Marian / 02.02.2012, 10:49
Vremea Apropo.ro în week-end: Scăpăm de ger, dar se întorc ninsorile cu tot cu viscol
Meteorologii au emis un nou cod galben de ninsori si vant puternic, avertizând că viscolul va cuprinde treptat toate regiunile, începând din sud-vest. Local, stratul de zăpadă va depăși 20 de centimetri, iar vântul va avea la rafale viteze de peste 60 de km/h. Avertizarea e valabilă de vineri dimineață (ora 10:00) până duminică seara (ora 20:00).

Bucuresti:

Va ninge abundent, iar vântul va sufla puternic, cu 50-60 de kilometri pe oră, viscolind zăpada.

Temperaturi maxime: -7°C / -1°C

Temperaturi minime: -10°C / -2°C

Brasov:

Si zona de munte intră sub incidența Codului galben de viscol, dar vântul va sufla și mai puternic, cu rafale de peste 90 de kilometri pe oră, spulberând zăpada.

Temperaturi maxime: -8°C / -2°C

Temperaturi minime: -12°C / -1°C

Constanta:

Aici, vor fi si temperaturi maxime pozitive, precipitațiile fiind, astfel, și sub formă de ploaie sau lapoviță, favorizând producerea poleiului.

Temperaturi maxime: -4°C / 5°C

Temperaturi minime: -5C / 0°C

NOTA: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!

Asemenea imagini revin, în acest week-end, in România

Asemenea imagini revin, în acest week-end, în România

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.