Vremea Apropo.ro: Încălzire accentuată, dar și ploi torențiale

De: Dragos Tanase / 02.04.2012, 14:30
Vremea Apropo.ro: Încălzire accentuată, dar și ploi torențiale
Vremea va fi predominant frumoasă, dar rece dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în extremitatea nordică a țării, unde izolat și trecător vor fi condiții să plouă slab. În nordul Carpaților Orientali vor fi fulguieli.

București:

Vremea va fi predominant frumoasă, dar rece dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Joi, se anunță ploi torențiale.

Temperaturi maxime: 15°C / 25°C

Temperaturi minime: 2°C / 13°C

Brașov:

Vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări și pe arii restrânse ploi slabe, după-amiază în zona de munte, iar spre sfârșitul intervalului în vestul și nord-vestul țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă.

Temperaturi maxime: 9°C / 20°C

Temperaturi minime: -3°C / 8°C

Constanța:

Vremea se va încălzi, iar cerul va fi variabil, cu înnorări și pe arii restrânse ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în zona Dobrogea.

Temperaturi maxime: 11°C / 20°C

Temperaturi minime: 4°C / 11°C

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!


NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!