Vremea Apropo.ro: Mult soare, dar si averse

De: MediafaxFoto, Tanase Dragos - Marian / 05.09.2011, 17:33
Vremea Apropo.ro: Mult soare, dar si averse
De marti, vremea va deveni in general instabila si se va raci usor in cea mai mare parte a tarii. Indeosebi in cursul zilei in vestul, centrul si nordul teritoriului temporar vor fi innorari accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

In rest, cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara si in cursul noptii, cand fenomene asociate instabilitatii atmosferice se vor semnala pe arii restranse.

Bucuresti:

Va fi soare si cald, ziua, dar seara cerul va fi variabil, cu innorari seara si in cursul noptii, cand vor fi posibile averse si descarcari electrice.

Temperaturi maxime: intre 27°C si 31°C

Temperaturi minime: intre 16°C si 17°C

Brasov:

La munte, vremea va deveni in general instabila si se va raci usor. Temporar, vor fi innorari accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Temperaturi maxime: intre 18°C si 26°C

Temperaturi minime: intre 10°C si 11°C

Constanta:

La mare, vremea va fi frumoasa, in general, dar temperaturile nu vor mai fi ca cele de vara.

Temperaturi maxime: intre 24°C si 26°C

Temperaturi minime: intre 16°C si 18°C

Temperatura apei: 20-22°C

NOTA: Daca prognoza se va modifica considerabil, Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) va emite atentionarile aferente, in timp util!

Click pe Vremea.Apropo.ro, pentru o prognoza meteo completa

Click pe Vremea.Apropo.ro, pentru o prognoza meteo completa

Daca vreti sa aflati mai multe despre vremea pe 15 zile, intrati pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informatii exacte, atat din Romania, cat si din cele mai importante 20 de orase ale Europei.