Vremea. Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 8 noiembrie 2013

Apropo.ro / 07.11.2013, 18:00
Vremea. Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 8 noiembrie 2013
Vremea se mai îndreaptă, iar temperaturile termice mai cresc până spre 21 de grade Celsius în zonele de sud și sud-vest. Dimineața și noaptea sunt condiții de ceață.

Vineri, 8 noiembrie 2013, vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice vor fi în creștere la nivelul întregii țări, vremea devenind caldă pentru această dată.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 grade în estul Transilvaniei și 21 de grade în sud și sud-vest, iar cele minime se vor situa între 3 și 11 grade, mai coborâte în depresiuni spre -1 grad. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea în extremitatea de nord-vest, unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane înalte. Dimineața și noaptea, în zonele joase izolat va fi ceață.

În București, vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice vor fi în creștere, vremea devenind caldă pentru acestă dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 6…7 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala