Vremea Apropo.ro: Racire accentuata, cu vant si precipitatii

De: Tanase Dragos - Marian / 08.11.2011, 17:05
Vremea Apropo.ro: Racire accentuata, cu vant si precipitatii
Vremea va fi in general frumoasa, insa doar maine, cand cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile estice, unde mai ales in cursul noptii pe arii restranse vor cadea precipitatii slabe, mixte, pentru ca - de joi - vremea se va raci accentuat in toata tara!

Bucuresti:

Pana joi, vremea va fi predominant frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Dupa aceea, se instaleaza frigul… cu ploi si vant!

Temperaturi maxime: intre 7°C si 12°C

Temperaturi minime: intre -3°C si 5°C

Constanta:

Vremea va fi la fel de frumoasa, pana joi, dupa care sunt asteptate ploi, cu vant si vreme rece.

Temperaturi maxime: intre 6°C si 13°C

Temperaturi minime: intre -3°C si 7°C

Brasov:

Vremea se va raci accentuat si aici, de joi, cand cerul va fi temporar noros si pe arii restranse vor cadea precipitatii slabe – mixte in zona montana si in dealurile subcarpatice. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari in regiunile extracarpatice si la munte si in general slab in rest.

Temperaturi maxime: intre 6°C si 112°C

Temperaturi minime: intre -7°C si 3°C

NOTA: Daca prognoza se va modifica considerabil, Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) va emite atentionarile aferente, in timp util!

Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!

Daca vreti sa aflati mai multe despre vremea pe 15 zile, intrati pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informatii exacte, atat din Romania, cat si din cele mai importante 20 de orase ale Europei.