Vremea Apropo.ro: Se încălzește ușor, dar vor fi și precipitații slabe

De: Tanase Dragos - Marian / 20.02.2012, 11:30
Vremea Apropo.ro: Se încălzește ușor, dar vor fi și precipitații slabe
Vremea se va menține rece, local geroasă dimineața în jumătatea de est a țării. Cerul va fi mai mult noros în regiunile vestice, nordice și centrale, unde vor cădea precipitații mixte în cursul zilei și mai ales sub formă de ninsoare noaptea, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Bucuresti:

Vremea va fi rece, dimineața. Cerul va fi variabil, cu înnorări de marți încolo și posibile precipitații. Dimineața și noaptea se va semnala ceață

Temperaturi maxime: 0°C / 6°C

Temperaturi minime: -3°C / 0°C

Brasov:

În zona de munte va ninge, moderat cantitativ în nordul Carpaților Orientali. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări izolate în zonele mai înalte.

Temperaturi maxime: 3°C / 8°C

Temperaturi minime: -7°C / -2°C

Constanta:

Cerul va fi temporar noros și izolat vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări izolate în est.

Temperaturi maxime: 4°C / 7°C

Temperaturi minime: -1°C / 1°C

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!


NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!