Vremea Apropo.ro: Se intoarce canicula!

De: Tanase Dragos - Marian / 22.08.2011, 11:31
Vremea Apropo.ro: Se intoarce canicula!
In perioada urmatoare, vom avea parte de mult soare, chiar canicula in zonele de campie, inclusiv in Bucuresti, si aproape nicio urma de ploaie. Spun aproape, pentru ca in unele zone montane sunt prognozate averse izolate.

Meteorologii anunta canicula, pentru zilele urmatoare, si indice de confort termic peste pragul critic. Marti, miercuri si joi vremea va fi calduroasa in majoritatea zonelor tarii, caniculara in orele dupa-amiezelor in Campia de Vest si Campia Romana, unde se vor inregistra frecvent valori de peste 35 de grade si indicele de confort termic (ITU) va atinge si depasi pragul critic de 80.

Bucuresti:

Vestea buna este ca nu va ploua, saptamana aceasta, dar vestea proasta este ca se intoarce canicula, in special marti, miercuri si joi…

Temperaturi maxime: intre 32°C si 36°C

Temperaturi minime: intre 16°C si 20°C

Brasov:

La munte, vremea va fi instabila… ba soare, ba ploi.

Temperaturi maxime: intre 23°C si 26°C

Temperaturi minime: intre 10°C si 14°C

Constanta:

La mare, vremea va fi frumoasa, apa calda si cerul senin.

Temperaturi maxime: intre 26°C si 29°C

Temperaturi minime: intre 17°C si 20°C

Temperatura apei: 20-22°C

NOTA: Daca prognoza se va modifica considerabil, Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) va emite atentionarile aferente, in timp util!

Click pe Vremea.Apropo.ro, pentru o prognoza meteo completa

Click pe Vremea.Apropo.ro, pentru o prognoza meteo completa

Daca vreti sa aflati mai multe despre vremea pe 15 zile, intrati pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informatii exacte, atat din Romania, cat si din cele mai importante 20 de orase ale Europei.