Vremea Apropo.ro: Se răcește iar și va ninge, dar nu exagerat! Pe 1 martie, se încălzește din nou

De: Tanase Dragos - Marian / 27.02.2012, 12:27
Vremea Apropo.ro: Se răcește iar și va ninge, dar nu exagerat! Pe 1 martie, se încălzește din nou
Vremea continuă să se răcească luni, iar cerul va avea înnorări temporare. În nord, vest și nord-vest local va ninge slab, iar în sud vor fi precipitații doar pe arii restrânse, mixte ziua și ninsori noaptea, potrivit Administrației Naționale a Meteorologiei (ANM).

București:

Vremea se va răci, iar cerul va fi temporar noros și trecător vor fi condiții de ploi și apoi ninsoare slabă, în special noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Pe 1 martie, vremea se va încălzi din nou…

Temperaturi maxime: 3°C / 10°C

Temperaturi minime: -4°C / -1°C

Brașov:

Vântul va fi moderat, cu intensificări mai ales în regiunile estice, iar pe crestele montane va sufla tare, spulberând zăpada. Local va mai ninge, dar slab cantitativ.

Temperaturi maxime: -4°C / 3°C

Temperaturi minime: -12°C / -4°C

Constanța:

Vremea va fi rece cu cer temporar înnorat, cel puțin până miercuri. Local, vor mai fi precipitații mixte, însă, slabe cantitativ.

Temperaturi maxime: 0°C / 5°C

Temperaturi minime: -5°C / 0°C

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!


NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!