Vremea Apropo.ro: Se răcește ușor și va ploua slab

De: Dragos Tanase / 26.03.2012, 17:55
Vremea Apropo.ro: Se răcește ușor și va ploua slab
Valorile termice se vor situa în jurul celor obișnuite pentru această perioadă, iar cerul va fi variabil în sud-vestul țării, dar va prezenta înnorări în celelalte regiuni. În nord, centru și est, mai ales după-amiaza și noaptea, local va ploua slab, iar vântul va sufla mai tare.

București:

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și în cursul nopții, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla moderat.

Temperaturi maxime: 14°C / 20°C

Temperaturi minime: 3°C / 10°C

Brașov:

Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile nordice, estice și centrale. În zona montană precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, iar în cursul zilei pe arii restrânse și în restul zonelor.

Temperaturi maxime: 10°C / 14°C

Temperaturi minime: -5°C / 2°C

Constanța:

Ploile se vor semnala doar izolat și trecător. Vântul va fi moderat, cu intensificări locale.

Temperaturi maxime: 9°C / 15°C

Temperaturi minime: 1°C / 9°C

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!


NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!