Vremea Apropo.ro: Toamna se apropie, din punct de vedere meteorologic

De: Tanase Dragos - Marian / 09.09.2011, 13:20
Vremea Apropo.ro: Toamna se apropie, din punct de vedere meteorologic
Vineri, vor fi innorari, averse si posibil descarcari electrice, local in nordul, centrul si nord-estul tarii, iar in restul teritoriului cerul va fi temporar noros, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Noaptea, cerul se va degaja in majoritatea regiunilor.

Bucuresti:

In Capitala, cerul va fi variabil, vineri, temporar noros ziua, cand si vantul va sufla in general moderat. Sambata si duminica, cerul va fi mai mult senin si temperaturile normale, desi cam ridicate pentru aceasta perioada.

Temperaturi maxime: intre 27°C si 32°C

Temperaturi minime: intre 12°C si 17°C

Brasov:

La munte, in cursul zilei de vineri, in Muntii Apuseni si Carpatii Orientali, vor fi innorari, averse si posibil descarcari electrice. Sambata si duminica, vremea va fi predominant frumoasa, dar racoroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil spre senin si doar izolat, dupa-amiaza, vor fi unele innorari si conditii de averse slabe.

Temperaturi maxime: intre 17°C si 23°C

Temperaturi minime: intre 5°C si 11°C

Constanta:

Pe litoral, temperaturile se mentin constante, dar destul de scazute pentru a face plaja, desi… poti sa incerci!

Temperaturi maxime: intre 22°C si 25°C

Temperaturi minime: intre 14°C si 18°C

Click pe Vremea Apropo.ro, pentru o prognoza meteo completa

Daca vreti sa aflati mai multe despre prognoza meteo in urmatoarele 15 zile, intrati pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informatii exacte, atat din Romania, cat si din cele mai importante 20 de orase ale Europei.