Vremea Apropo.ro: Week-end cald, dar (și) cu ploi

De: Dragos Tanase / 11.05.2012, 14:30
Vremea Apropo.ro: Week-end cald, dar (și) cu ploi
Vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza și noaptea, în zona de munte și în sud-est, unde pe arii restrânse vor fi ploi slabe, de scurtă durată, însoțite de descărcări electrice. De săptămâna viitoare, însă, vremea se va răci considerabil.

București:

Vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza și noaptea, când vor fi condiții de ploaie de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperaturi maxime: 28°C / 31°C

Temperaturi minime: 10°C / 16°C

Brașov:

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza și noaptea, când pe arii restrânse vor fi ploi slabe, de scurtă durată, însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperaturi maxime: 22°C / 24°C

Temperaturi minime: 8°C / 9°C

Constanța:

Vreme va fi ușor instabilă. Cerul va fi temporar noros ziua, când sunt condiții pentru averse slabe de ploaie însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla moderat cu intensificări temporare.

Temperaturi maxime: 25°C / 26°C

Temperaturi minime: 12°C / 18°C

Temperatura apei mării: 17°C – 19°C

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!


NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!