Vremea Apropo.ro: Week-end cu ploi, dar și cu soare

De: Dragos Tanase / 20.04.2012, 14:00
Vremea Apropo.ro: Week-end cu ploi, dar și cu soare
Vineri, vremea va fi în general instabilă, în nord, centru și vest, când cerul va avea înnorări, mai ales în cursul zilei când temporar vor fi averse și descărcări electrice. În rest, vremea va deveni frumoasă, cu temperaturi în creștere și cer mai mult senin.

București:

Vineri, vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări mai ales în cursul zilei când temporar vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Sâmbătă și duminică, lucrurile se schimbă, în sensul că temperaturile vor crește, iar cerul va fi mai mult senin.

Temperaturi maxime: 19°C / 24°C

Temperaturi minime: 9°C / 10°C

Brașov:

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporare și pe arii relativ extinse se vor semnala averse și descărcări electrice. Izolat, cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în timpul ploilor.

Temperaturi maxime: 14°C / 16°C

Temperaturi minime: 2°C / 4°C

Constanța:

Vineri, vreme instabilă, în general, cu cer temporar noros. Se vor semnala ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Apoi, sâmbătă și duminică, vremea își revine din toate punctele de vedere.

Temperaturi maxime: 16°C / 18°C

Temperaturi minime: 10°C / 11°C

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!


NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!