Vremea Apropo.ro: Week-end de toamna, cu temperaturi si ploi de vara

De: Tanase Dragos - Marian / 02.09.2011, 12:12
Vremea Apropo.ro: Week-end de toamna, cu temperaturi si ploi de vara
In regiunile din jumatatea nordica a tarii, cerul va prezenta innorari accentuate, unde vor fi averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si chiar grindina, la munte. In restul teritoriului, pe parcursul zilei, vremea se va mentine in general frumoasa si calda.

Bucuresti:

Vremea va fi calda. Cerul va fi variabil, cu innorari seara si in cursul noptii de vineri, cand vor fi averse slabe si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperaturi maxime: intre 26°C si 31°C

Temperaturi minime: intre 15°C si 17°C

Brasov:

La munte, vineri si sambata, cerul va prezenta innorari temporar accentuate si vor cadea averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp. Duminica se intoarce vremea frumoasa. Cerul va fi variabil si doar izolat vor fi conditii sa ploua slab.

Temperaturi maxime: intre 20°C si 21°C

Temperaturi minime: intre 8°C si 9°C

Constanta:

La fel si la mare, vineri si sambata, cerul va fi variabil ziua, cu innorari in cursul noptii cand, temporar, vor fi averse de ploaie insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari trecatoare. Duminica, vremea va fi in general frumoasa cu cer variabil.

Temperaturi maxime: intre 23°C si 26°C

Temperaturi minime: intre 15°C si 19°C

Temperatura apei: 20-22°C

NOTA: Daca prognoza se va modifica considerabil, Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) va emite atentionarile aferente, in timp util!

Click pe Vremea.Apropo.ro, pentru o prognoza meteo completa

Click pe Vremea.Apropo.ro, pentru o prognoza meteo completa

Daca vreti sa aflati mai multe despre vremea pe 15 zile, intrati pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informatii exacte, atat din Romania, cat si din cele mai importante 20 de orase ale Europei.