Vremea Apropo.ro: Week-end instabil, cu averse și vânt puternic

De: Dragos Tanase / 24.05.2012, 14:30
Vremea Apropo.ro: Week-end instabil, cu averse și vânt puternic
Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cod portocaliu de ploi și vijelii pentru 11 județe și Capitală, valabilă de joi de la ora 18:00 până vineri la ora 06:00. Doar ca vremea instabilă, cu averse și vânt puternic, va continua și în week-end!

De asemenea, atenționarea meteo cod galben de ploi emisă miercuri își menține valabilitatea până vineri la ora 09:00.

Avertizarea cod galben este valabilă pentru județele: Botoșani, Iași, Vaslui, Tulcea, Constanța, Giurgiu, Teleorman, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Gorj, Mehedinți, Caraș-Severin, Hunedoara, Sibiu, Alba, Cluj, Brașov, Covasna, Harghita, și parțial în Maramureș, Bihor, Mureș, Arad și Sălaj.

București:

Vreme instabilă și răcoroasă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice, iar vântul va avea intensificări mai ales în timpul ploilor. Cantitățile de apă vor fi însemnate

Temperaturi maxime: 20°C / 26°C

Temperaturi minime: 11°C / 14°C

Brașov:

Instabilitatea atmosferică se va menține accentuată. Vor fi averse, ce vor avea și caracter torențial, descărcari electrice, intensificări ale vântului și izolat căderi de grindină

Temperaturi maxime: 17°C / 20°C

Temperaturi minime: 6°C / 10°C

Constanța:

Vreme instabilă și pe litoral, cu averse, descărcari electrice, intensificări ale vântului.

Temperaturi maxime: 15°C / 22°C

Temperaturi minime: 11°C / 13°C

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!


NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!