Vremea circarilor

Apropo.ro / 28.12.2004, 15:06
Vremea circarilor
Mi se pare mie sau un decembrie agitat ca asta n-am mai întalnit de mult? Cand mi-aduc aminte ca în vara înnebunise lupul, aproape ca nici nu-mi vine sa mai rad. Acum pare sa fi înnebunit toata lumea. Pe strazi nu se mai poate circula, iar în magazine ca sa intri ai nevoie de


Mi se pare mie sau un decembrie agitat ca asta n-am mai întalnit de mult? Cand mi-aduc aminte ca în vara înnebunise lupul, aproape ca nici nu-mi vine sa mai rad. Acum pare sa fi înnebunit toata lumea.

Pe strazi nu se mai poate circula, iar în magazine ca sa intri ai nevoie de foarte mult curaj. Oamenii sunt de neoprit. De dimineața pana seara, alearga dintr-un centru comercial în altul și cumpara tot ce-i de vanzare. Ma întreb în cazul asta de ce se mai difuzeaza publicitate în decembrie, de vreme ce oricum nu ramane nimic pe raft?

Am deschis televizorul din neatenție și am dat peste niște colindatori care cantau extrem de fals. La final surpriza. Fara nici o legatura, UNISOL va ureaza sarbatori fericite. Cateva momente mai tarziu o familie dansanta desface un cadou aflat pe masa și brusc FLORIOL va ureaza sarbatori fericite. S-o fi luat toți pe ulei? Suntem totuși în post.

Mi-e mila de cei care spera sa ne bucuram de spoturile care deja ne-au ieșit pe nas. Momentele magice pe care ni le canta de anul trecut JACOBS de sarbatori ma face sa-l regret pe fraierul care încerca sa agațe o gagica cu întrebarea Te servesc cu o cafea? Probabil ei n-au aflat înca. De servit, servesc chelnerii.

Ar mai fi cu siguranța și bijuteria vizuala oferita de CAROLI, cu spotul de asta vara, peste care s-a adaugat o masca din crenguțe de brad și steluțe de gheața, dar toate, absolul toate palesc în fața unei reclame pe care am vazut-o saptamana trecuta în OBSERVATOR.

De trei ori în decurs de 10 minute (de doua ori înregistrat pe BETA și o data în direct din Parlament) Dan Voiculescu a explicat în cateva cuvinte simple surprinzatoarea(??) hotarare a PUR de a vota pentru actualii președinți din Senat, respectiv Camera Deputaților. Citez din memorie. Politica presupune și morala și am zis ca e momentul sa înceapa chiar de acum. Interesant. Dar cum ar fi daca politica ar presupune și ceva anticipate? Vorba reclamei: Laser frate!

Andi Moisescu

Tags: