Vremea în următoarele trei luni

De: Tanase Dragos - Marian / 01.02.2012, 17:30
Vremea în următoarele trei luni
Centrul European pentru Prognoza Vremii pe termen mediu (ECMWF) a emis informații estimative referitoare la prognoza meteo din România pentru intervalul februarie - aprilie 2012.

În luna februarie, temperaturile medii lunare ale aerului se vor situa în limite apropiate de mediile multianuale lunare în majoritatea regiunilor, exceptând unele areale din estul, sud-estul și vestul țării unde valorile termice pot fi peste normele climatologice.

Cantitățile medii lunare de precipitații vor fi apropiate de normele climatologice în cea mai mare parte a țării, iar local în vestul, nord-vestul și centrul țării acestea pot fi peste mediile multianuale lunare, informează Centrul European pentru Prognoza Vremii pe termen mediu, printr-un comunicat publicat de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Află cum va fi vremea în lunile martie și aprilie, pe Mediafax.ro!

NOTA: Aceste informații nu exclud posibilitatea apariției unor situații cu valori extreme de temperaturi sau cantități mai mari de precipitații pe intervale scurte de timp ce pot conferi un caracter sever intervalului respectiv!

Ger de crapa pietrele, zille acestea, in Romania

Deocamdata, e un ger de crapa pietrele in Romania

Daca vreti sa aflati mai multe despre vremea pe 15 zile, intrati pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informatii exacte, atat din Romania, cat si din cele mai importante 20 de orase ale Europei.