Vremea în week-end și în următoarele 15 zile

De: Tanase Dragos - Marian / 17.02.2012, 15:00
Vremea în week-end și în următoarele 15 zile
Vremea va fi rece, geroasă noaptea în jumătatea de est a țării, unde cerul va fi variabil și doar cu totul izolat vor fi fulguieli, potrivit Administrației Naționale a Meteorologiei (ANM).

În regiunile intracarpatice și la munte cerul va fi mai mult noros și pe arii relativ extinse va ninge slab. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în sudul Moldovei, estul Munteniei, Dobrogea și la munte. Pe arii restrânse, îndeosebi în cursul nopții în zonele joase din sudul și estul țării, se va semnala ceață asociată cu depunere de chiciură.

Bucuresti:

Vremea va fi rece, geroasă noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Noaptea vor fi condiții de ceață asociată cu chiciură.

Temperaturi maxime: 0°C / 2°C

Temperaturi minime: -7°C / -3°C

Brasov:

Vremea se va menține geroasă, cu deosebire noaptea. Cerul va fi temporar noros și vor mai fi ninsori slabe în Carpații Meridionali, apoi acestea vor cuprinde toate masivele.

Temperaturi maxime: -4°C / 4°C

Temperaturi minime: -11°C / -3°C

Constanta:

Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în estul Munteniei și Dobrogea. Pe arii restrânse, îndeosebi în cursul nopții în zonele joase, se va semnala ceață asociată cu depunere de chiciură.

Temperaturi maxime: -3°C / 3°C

Temperaturi minime: -7°C / 0°C

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!


NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!