VREMEA în weekend: Prognoza meteo în țară, la București, la munte și la mare

Apropo.ro / 29.05.2015, 14:00
VREMEA în weekend: Prognoza meteo în țară, la București, la munte și la mare
Sâmbătă, vremea va fi predominant frumoasă și va continua să se încălzească, astfel că regimul termic va deveni normal pentru sfârșitul lunii mai. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în orele serii în zona montană unde izolat vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 27 de grade, iar cele minime în general între 6 și 16 grade.

BUCUREȘTI

Vremea va fi frumoasă și va continua să se încălzească, astfel că valorile termice se vor încadra în limite normale pentru această dată. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.

MUNTE

Vremea se va menține în general frumoasă și va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil ziua în masivele sudice și estice și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab până la moderat.

MARE

Vremea va fi în general frumoasă și  în încălzire. Cerul va fi variabil,predominant senin. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 24 de grade, iar cele minime între 15 și 18 grade.Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 15 și 18 grade.

Citeste mai mult aici!