VREMEA rămâne instabilă, iar temperaturile scad. PROGNOZA METEO pentru miercuri și joi

Apropo.ro / 18.08.2015, 15:59
VREMEA rămâne instabilă, iar temperaturile scad. PROGNOZA METEO pentru miercuri și joi
Miercuri, cerul va fi mai mult noros și vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată, mai ales ziua în zonele deluroase și montane, în nord-vest, centru și local în est, iar noaptea, în special în sud-vest, informează Administrația Națională de Meteorologie.

Se vor semnala averse, ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și posibil grindină. Cantitățile de apă vor depăși local 15…20 l/mp și izolat, cu precădere în zona de munte 30…40 l/mp. Valorile termice diurne vor fi mai coborâte decât mediile climatologice în cea mai mare parte a țării și vor caracteriza o vreme răcoroasă, chiar rece în nord-est. Temperaturile maxime se vor situa în general între 18 și 28 de grade, iar cele minime se vor încadra între 9 și 19 grade.

LA BUCUREȘTI:

Miercuri, vremea va continua să se răcească și va deveni răcoroasă pentru această dată. Cerul va avea înnorări și vor fi condiții de averse și descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 15…16 grade.

Citeste mai mult pe MEDIAFAX