Vremea rea a inchis autostrazile si porturile

De: Marian Andrei / 26.01.2012, 09:57
Vremea rea a inchis autostrazile si porturile
Circulatia pe autostrada A1 Bucuresti-Pitesti a fost inchisa miercuri, de la ora 19.30, iar pe autostrada A2 Bucuresti - Lehliu incepand cu ora 19.45, din cauza viscolului si vizibilitatii foarte scazute

Traficul va fi redeschis in functie de evolutia fenomenelor meteorologice. Circulatia se desfasoara in toata tara in conditii de iarna, iar Compania actioneaza pe intreaga retea rutiera. CNADNR roaga participantii la trafic ca, in perioada urmatoare, sa evite tranzitarea zonelor afectate de fenomene meteorologice intense, sa adapteze viteza de deplasare la conditiile meteo-rutiere existente si sa echipeze vehiculele adecvat (cauciucuri de iarna, lanturi, lopata).

Si litoralul a fost afectat de fenomene meteo extreme: furtuna deosebit de puternica ce s-a abatut pe litoral a impus restrictionarea navigatiei, fiind suspendate operatiunile si manevrele de navigatie in porturile Midia, Constanta Sud si Nord, si Mangalia.

Nici traficul aerian nu a ramas neafectat: mai multe curse aeriene au fost anulate sau redirectionate catre aeroporturi unde aterizarea s-a putut face in siguranta (Timisoara, Constanta si Sofia.)