Vremea reducerilor

Apropo.ro / 24.07.2006, 16:29
Vremea reducerilor
Plaza Romania a pregatit o vara plina de surprize pentru voi, shopaholicele. Astfel, pana pe 21 august, magazinele din centrul comercial au reduceri substantiale. Vanzarile promotionale constau in reduceri de preturi la anumite produse, de la 30% pana la 50% sau chiar 70%. Chiar daca

Plaza Romania a pregatit o vara plina de surprize pentru voi, shopaholicele. Astfel, pana pe 21 august, magazinele din centrul comercial au reduceri substantiale. Vanzarile promotionale constau in reduceri de preturi la anumite produse, de la 30% pana la 50% sau chiar 70%.

Chiar daca promotiile sunt adresate in mare parte femeilor, barbatii beneficiaza si ei de aceste oferte. Astfel, House of Art ofera reduceri de pana la 70%, Stefanel de 50%, Mango si Tina R au reduceri de pana la 70%, magazinele Etam si Women Secret ofera produse la jumatate de pret iar Castro si Springfield au de asemenea preturi speciale.

In plus, pentru cumparaturi in valoare de minimum 50 RON din magazinele participante la promotie din Plaza Romania se pot castiga o multime de premii instant sau chiar voucere de cumparaturi in valoare de 3000 de euro.

Asa ca, nu mai sta pe ganduri! Ataca ce a mai ramas de cumparat prin magazine. Vorba aceea… „omul gospodar isi face vara sanie si iarna car.”