VREMEA se încălzește ușor. PROGNOZA METEO pentru weekend

Apropo.ro / 03.07.2015, 12:00
VREMEA se încălzește ușor. PROGNOZA METEO pentru weekend
Sâmbătă, în majoritatea zonelor, vremea se va încălzi și va fi în general frumoasă, cu cer variabil și vânt slab până la moderat, informează Administrația Națională de Meteorologie.

Excepție va face sud-estul țării, unde vor fi înnorări accentuate și, cu precădere pe parcursul zilei, va continua să plouă pe arii extinse. În Dobrogea cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp, local se vor cumula 40…50 l/mp, iar vântul va avea intensificări cu viteze de 55…60 km/h. Vor mai fi condiții de grindină. În restul teritoriului doar izolat, după-amiaza, vor fi posibile ploi de scurtă durată, cu precădere la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 20…22 de grade pe litoral și 32 de grade în Câmpia de Vest; minimele termice vor fi cuprinse între 11 și 21 de grade, ușor mai scăzute în depresiuni.

LA BUCUREȘTI

Sâmbătă, cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi ploi de scurtă durată, mai ales după-amiaza și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 15…16 grade.

LA MARE

Sâmbătă, vremea se menține instabilă. Cerul va fi temporar noros și vor fi averse în general moderate cantitativ. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare ziua cu viteze ce vor depăși la rafală 55 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 24 de grade, iar cele minime între 18 și 20 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 21 și 23 de grade.

Duminică, vremea va fi ușor instabilă și se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil mai mult senin noaptea. Trecător, ziua vor mai fi averse slabe. Vântul va sufla în slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 27 de grade, iar cele minime între 19 și 21 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 22 și 24 de grade.

Vezi mai mult aici!