VREMEA se va menține în general frumoasă. PROGNOZA METEO pentru miercuri și joi

Apropo.ro / 28.10.2015, 09:00
VREMEA se va menține în general frumoasă. PROGNOZA METEO pentru miercuri și joi
Vremea va fi în general frumoasă, iar regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de mediile climatologice ale acestei perioade din an în regiunile extracarpatice și chiar mai ridicate decât ar fi normal în restul țării, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în orele dimineții și din nou spre sfârșitul nopții când pe arii restrânse, în zonele joase de relief va fi ceață. Vântul va avea ușoare intensificări în sudul Banatului și va sufla slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 18 grade, iar cele minime între -7 grade în estul Transilvaniei și 8 grade pe litoral și în Dealurile de Vest. Izolat, cu precădere în depresiuni și în dealurile subcarpatice, se va produce brumă.

LA BUCUREȘTI

Vremea va fi predominant frumoasă, cu cer variabil la senin și vânt în general slab. Temperatura aerului va avea valori în jurul celor normale la această dată, cu o maximă de 14…15 grade și o minimă de 2…4 grade, posibil mai scăzută în zona preorășenească.