VREMEA va fi în general instabilă. Prognoza meteo pentru weekend, în țară și la București

Apropo.ro / 19.06.2015, 14:00
VREMEA va fi în general instabilă. Prognoza meteo pentru weekend, în țară și la București
Sâmbătă, vremea va fi în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, în cursul zilei în vest, centru și nord, dar și la munte, iar spre seară și noaptea, local în restul teritoriului. Izolat cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp și vor fi condiții de grindină.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 18 și 28 de grade și vor caracteriza o vreme răcoroasă în regiunile intracarpatice, iar cele minime între 8 și 18 grade, mai ridicate pe litoral.

BUCUREȘTI

Vremea se va menține apropiată de regimul termic normal, cu o maximă de 26…27 de grade și o minimă de 14…16 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară și noaptea, când vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.

LA MUNTE

Vremea va fi în general instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate și pe arii extinse se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Cantitățile de apă pot fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Valorile termice diurne vor marca o scădere ușoară față de intervalul anterior.

LA MARE

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil. cu unele înnorări trecătoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 27 de grade, iar cele minime între 18 și 20 de grade.

Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 20 și 21 de grade.

Sursa: MEDIAFAX