VREMEA va fi predominant frumoasă. Prognoza meteo pentru vineri, în țară și la București

Apropo.ro / 28.05.2015, 16:00
VREMEA va fi predominant frumoasă. Prognoza meteo pentru vineri, în țară și la București
Vineri, vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi ușor față de ziua precedentă, dar valorile termice se vor menține mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă. Cerul variabil, mai mult senin în regiunile intracarpatice, va avea unele înnorări în estul și sudul țării și în zona de munte, unde numai izolat și trecător vor fi condiții să plouă slab.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în estul și sud-estul teritoriului, precum și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade în depresiuni și 24 de grade în Oltenia, iar cele minime se vor încadra între 2 grade în depresiuni și 16 grade pe litoral.

BUCUREȘTI

Vremea va fi frumoasă și se va încălzi ușor față de ziua anterioară, dar valorile termice se vor menține mai coborâte decât cele specifice acestei date. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade.

LA MUNTE

Vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi ușor față de intervalul precedent. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, cu unele înnorări după-amiaza în masivele sudice, unde izolat vor fi condiții pentru averse slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe creste.

LA MARE

Vremea va fi normală termic. Cerul va fi temporar noros.Vântul in diminuare, va sufla slab și moderat cu intensificări temporare ziua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 23 de grade, iar cele minime între 13 și 16 grade.Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 15 și 17 de grade.

Sursa MEDIAFAX