VREMEA va fi predominant închisă. PROGNOZA METEO pentru joi și vineri

Apropo.ro / 10.09.2015, 15:00
VREMEA va fi predominant închisă. PROGNOZA METEO pentru joi și vineri
Vremea va fi predominant închisă, iar valorile termice vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă a anului în cea mai mare parte a țării.

ÎN ȚARĂ‚

Va ploua în Oltenia, Muntenia, sudul Transilvaniei și în zonele de munte aferente, unde și cantitățile de apă vor fi însemnate, depășind pe arii restrînse 25…30 l/mp, iar în celelalte regiuni ploile se vor semnala local. Vântul va prezenta unele intensificări mai ales în sudul și sud-estul țării, precum și în zonele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 grade în depresiuni și 25 de grade în Dobrogea, iar cele minime se vor încadra între 7 și 19 grade.

LA BUCUREȘTI:

Vremea va fi închisă și rece pentru această perioadă. Temporar va ploua, mai abundent la începutul și sfârșitul intervalului. Vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari în timpul zilei, când va atinge la rafală 55 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 11…13 grade.

LA MARE

Vremea va fi normală termic. Cerul va fi variabil, mai mult noros spre seară și noaptea, când, temporar va ploua. Cantitățile vor fi în general slabe. Vântul va sufla  moderat cu intensificări temporare la tare, cu viteze ce vor depăși la rafală 50 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 24 de grade, iar cele minime între 18…19 grade.

Sursa: MEDIAFAX