Vremea.Apropo.ro: Ce temperaturi vom avea în perioada martie-mai

Apropo.ro / 23.02.2013, 07:00
Vremea.Apropo.ro: Ce temperaturi vom avea în perioada martie-mai
Administrația Națională de Meteorologie a realizat o estimare a temperaturilor medii lunare și a precipitațiilor pentru perioada martie - mai. Vine primăvara sau nu?

Este estimată distribuția temperaturilor medii lunare, precum și distribuția cantităților lunare de precipitații, iar fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.

Ce temperaturi vor fi în perioada 18 februarie – 4 martie

MARTIE

Regimul termic mediu diurn al aerului va înregistra valori apropiate de normele climatologice în cea mai mare parte a teritoriului, exceptând nord-vestul și nordul țării, unde local valorile termice pot fi sub mediile multianuale.

Cantitățile lunare de precipitații pot prezenta valori peste mediile climatologice în cea mai mare parte a teritoriului, exceptând sud-estul țării unde acestea pot fi apropiate de normele climatologice.

APRILIE

Temperaturile medii lunare ale aerului vor înregistra în general valori apropiate de mediile multianuale local în sud-estul, sudul și vestul țării, iar în restul teritoriului valorile termice se vor situa sub normele climatologice.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

 

Cantitățile lunare de precipitații vor fi în general peste normele climatologice în majoritatea regiunilor țării, iar în zonele de campie din sudul și estul țării vor fi posibile cantități apropiate de mediile multianuale.

PROGNOZA METEO până în luna aprilie: Ce temperaturi vor fi în fiecare regiune a țării

MAI

Temperaturile medii lunare ale aerului vor fi în limite apropiate de mediile multianuale în zonele de campie din sudul și vestul țării, iar în restul teritoriului acestea pot fi sub normele climatologice.

Cantițătile de precipitații pot prezenta în general valori apropiate de mediile multianuale lunare în majoritatea zonelor țării.