Vremea.Apropo.ro: Cerul va fi noros și vor fi intensificări ale vântului

De: Carmen Ulian / 10.03.2014, 11:00
Vremea.Apropo.ro: Cerul va fi noros și vor fi intensificări ale vântului
Luni, până la ora 18.00, vântul va avea intensificări temporare, cu viteze de până la 60 km/h, iar la munte de peste 80 km/h și va ninge izolat. Cerul va fi mai mult noros.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteorologică de intensificări ale vântului valabilă până la ora 18.00.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Pe parcursul zilei, în jumătatea de est a Munteniei, în sudul și centrul Moldovei și în Dobrogea, precum și la munte vântul va avea intensificări temporare, cu viteze ce vor depăși 50…60 km/h, iar în zona înaltă a Carpaților Orientali și Meridionali rafalele vor fi de peste 70…80 km/h.

Luni, 10 martie 2014, în sudul și sud-estul României cerul va fi mai mult noros și, mai ales seara și noaptea, vor cădea precipitații slabe sub formă de ploaie, dar trecător și sub formă de lapoviță și ninsoare. La munte izolat va ninge. În restul teritoriului cerul va fi variabil. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 13 grade Celsius, iar cele minime între -7 și 4 grade Celsius, mai scăzute în depresiuni. Vântul va mai avea intensificări susținute în regiunile estice și sud-estice, iar în zona montană înaltă va continua să sufle tare.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, cerul va fi mai mult noros și, mai ales seara și noaptea, trecător va ploua slab și vor fi posibile și precipitații sub formă de lapoviță sau ninsoare. Vântul va mai avea intensificări în cursul zilei apoi va slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de 0…2 grade.